Για την Avatech Technology Solutions ένας δυναμικός τομέας δραστηριοποίησης με συνεχή ανάπτυξη είναι ο τομέας της πληροφορικής και των λύσεων Data & Voice όπως:

 

-VoIP Τηλεφωνίαvoip_services

Το VοIP (Voice Over Internet Protocol) – VoIP Τηλεφωνία είναι η νέα τεχνολογία στην επικοινωνία που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής σε σταθερά δίκτυα ή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας οπουδήποτε στο κόσμο με ελάχιστο κόστος χρησιμοποιώντας μόνο τη σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet) και το κατάλληλο εξοπλισμό. Μπορείτε να έχετε μείωση κόστους εως και 70% στα έξοδα τηλεφωνίας.

 

-UPS Συστήματα Αδιάλειπτης Παροχής700va

Η Avatech Technology Solutions αναλαμβάνει την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ηλ. ενέργειας – UPS. Διαθέτει πλήρη σειρά μονοφασικών και τριφασικών UPS : line interactive, on line double conversion και modular. Το εύρος ισχύος ξεκινάει από 650VA και φτάνει στα 4,8MVA.

 

-Δομημένη Καλωδίωσηpatchpanel

Στην Avatech Technology Solutions μέσα από τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουμε, μελετάμε, σχεδιάζουμε και αναλαμβάνουμε έργα δομημένης καλωδίωσης χαλκού – οπτικών ινών, καθώς και την πιστοποίηση τους με τελευταίας τεχνολογίας όργανα για την άριστη και αδιάλειπτη λειτουργία τους.

Επικοινωνήστε με την Avatech Technology Solutions για:

– Τερματισμό οπτικών ινών ΟΜ3 10G, ΟΜ4 40G για κορμούς δεδομένων, τηλεπικοινωνιακές και ευρυζωνικές εφαρμογές,
– Δημιουργία δικτύων δεδομένων, φωνής και εικόνας βάση των διεθνών προτύπων,
– Καλωδίωση Συστημάτων Ασφαλείας
– Καλωδίωση Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης
– Καλωδίωση Πυρανίχνευσης